Firienfeld er et fredeligt gemmested for en lille ny engelsk springer spaniel. Engelske springer spaniels - why sleep with an ugly dog?

lørdag den 28. november 2009

Udstillingskritik

Spaniel Klubbens udstilling den 28. november 2009: "Han af god type, bra storlek for alderen, velmejslet hoved, tilräcklig hals, kort stærk ryg, med brant kors, noget åbne vinkler fram og bag, tilstrækkelig krop for alderen, passende benstamme, rør sig med bra steg fra sidan, parallelt fram og bag, trevligt visat med bra tenperament." Dommer var Jens Karlsson, Sverige (deraf den vidunderligt dansk-svenske kritik). Bedømmelse: Lovende. Vi fik en lyseblå rosét og det var dén udstilling.

Trimning og handling er klart noget der skal udvikles hvis vi udstiller igen! Der er en del detaljer at få styr på.

Kalle var den eneste i hvalpeklassen, på trods af at der var ret mange ESS i de andre klasser. Måske er der ikke nogen der tør udstille "the terrible teens". Dommeren var rigtig flink og gav et par tips, og vi fik lov til at løbe en ekstra runde så det kunne fungere. Desuden mødte vi en flink opdrætter/udstiller som gav både løbe- og trimmetips - så alt i alt var det en udbytterig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar