Firienfeld er et fredeligt gemmested for en lille ny engelsk springer spaniel. Engelske springer spaniels - why sleep with an ugly dog?

tirsdag den 4. august 2009

Ferietid! Kalle har holdt et par ugers ferie i sommerhus ved havet, og han har svømmet for første gang! Han er blevet god til at gå uden snor med god kontakt til føreren. Han elsker simpelthen at hilse på andre hunde - og mennesker - på gåturene. Og så er han er blevet gladere for at køre i bil. Han springer ihvertfald gerne op i bilen når der kaldes.

Kalle blev nu også rigtig glad da vi kom rigtigt "hjem" - han har drønet rundt i haven og i huset med blafrende ører og smældende hale i flere timer, tydeligvis glad for at være hjemme i et lukket og trygt territorie. Kalle er også begyndt at gø - et skægt lille vagtsomt bjæf. Væf!

Træningsmæssigt konsoliderer vi! Men vi er nu bl.a. oppe på en hel "elefant", dog stadig med godbid i hånd. Vi har også trænet "stå" og "mule", og er begyndt på lidt "må jeg se dine tænder?" Generelt bruger jeg nok stadig godbidderne lidt for meget til at forme ham.

Planer for fremtiden: Vi skal til en gang ringtræning en dag - og grunddressur. Der ligger to skuer i september i region 1 og region 2; måske skal vi have vores ilddåb der...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar